Bono, az iPod és a kancellár

Elindította a német kancellár, Angela Merkel minden idők első kancellári videocastját. (A videocast olyan mint a podcast, csak éppen videoklipek megosztására alkalmas webes szolgáltatás. Részletek itt.)

Ha megnézzük a "Die Kanzlerin - direkt" (A kancellár - közvetlenül) videocast dizájnját (1. kép), egyből eszünkbe juthat a kis vörös körről és a fekete háttérről az Apple speciális U2-s iPodja, mely videolejátszásra is alkalmas. (2. kép).

És hogy tovább fűzzük az összeesküvéselméletet, Merkel első videocastjában meg is jelenik a U2 énekese, Bono mint Angela Merkel jó barátja (3. kép).



Lehet, hogy az Apple támogatja a német kancellári video podcastot? Esetleg Bono kérte meg Merkelt, hogy ugyan reklámozza már a U2-s iPodot? Avagy koincidencia esete áll fönn? Netalántán lemaradtam valamiről?
Címkék: ipod videocast
2006.06.09. 14:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.