Kávéhoz: toplista, label, buli

Természetesen a nagy webkettes szolgáltatók/szájtok sem maradhattak ki a Time magazin idei "legkúlabb webszájtok" listájáról. A szórakozás kategóriában a Pandora és a YouTube, hír kategóriában a Digg vagy a TailRank, kommunikációs kategóriában a MySpace, a Google Spreadsheets vagy a Meebo is szerepel. Ugyancsak a Sziget utolsó napján történt, hogy megjelent a Blogger.com második, béta verziója. Google-belépővel is blogolhatunk mostmár, címkék és kategóriák helyett label van (mint a Gmailben), pici drag'n'drop az archívum-doboz miatt.



Már csak két nap, és kezdődik a budapesti mega-Gawker-buli. Ja, és social network-fejlesztőcéget vett magának az AOL, ami mostanában leginkább a júzeradat-botránnyal képes bekerülni a hírekbe.
Címkék: bulvár kávéhoz blogmotor aol
2006.08.15. 15:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.