A sikeres startupok

Mostanában viszonylag sok konferencia zajlik. Mármint komoly, nem olyanok, mint itthon szoktak lenni. A TechCrunch vezetője, Mike Arrington a Future of the Web Apps-en beszélt arról, hogy szerinte melyek a jó webkettes startupok.

A nyerteseknek közös tulajdonsága, hogy sokat közülük mág fel is vásárolt valami nagy, tőkeerős cég, látszik rajtuk, hogy szenvedéllyel csinálták őket, próbáltak valami szokatlant létrehozni, rugalmasan változnak: Writely, del.icio.us, Userplane, Flickr, Weblogs, Inc., Myspace, Bloglines, Truveo, Grouper, Skype, Newroo, DiggFacebook, YouTube, Photobucket, Zoho, Stumble Upon, Popsugar, PlentyofFish, Netvibes.

Arrington szerint amitől ma már óvakodni kell a startupoknak, az a social networking, a social bookmarking, a videó-, fotó-, blogplatform, a portálok és a feedolvasók. (via zdnet)
Címkék: flickr digg youtube michael arrington netvibes bloglines myspace del.icio.us skype writely facebook photobucket userplane weblogs inc truveo grouper newroo zoho stumble upon popsugar plentyoffish
2006.09.15. 10:55. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Arringotn szerint amitól ma már óvakodni kell a startupoknak, az a social networking, a social bookmarking, a videó-, fotó-, blogplatform, a portálok és a feedolvasók."


hahaha - ergo minden. Igen komoly duma. Én még bele vettem volna az "egyéb" kategóriát is, és akkor tuti le van fedve minden aztán később lehet mondani olyanokat is pl., hogy : "Én megmondtam..."
Pedig milyen igaza van; egyszer volt Budán kutyavásár.

Huszonkettedik remixekből, másolatokból tizenkettő egy tucat.

Tessenek valami újat kitalalálni - mintha ezt akarná Mr. Arrington finoman kifejezésre juttatni.
A YouTube egy pénztemető és szerzői jogi időzített bomba.

Sikeres startup. LOL. :)