Kávéhoz: ami ma sajnos elmaradt

Először és mindenekelőtt, megújult az egyik legígéretesebbnek indult start page, a Pageflakes. Káprázatosan klassz új interfész, igazi céhes munka. (Közelébe se ér a Netvibesnak.)

A Second Life-ba ma beregisztrált hivatalosan is az egymilliomodik felhasználó. Ezért csak jár egy ingyen egyedi vezetéknév? Ja, egyébként ma a Second Life kikerült a Yahoo nyitóoldalára, ami kőkeményen lerohasztotta a szervereiket. A népszerűséghez sok vas kell.

Ami ennél sokkal meredekebb téma: megszűnt a GreedTube. A szolgáltató, ami arra épített, hogy a youtuberekkel megosztotta a hirdetési bevételt. Most a YouTube-ra visz az oldal, ami arra enged következtetni, hogy a YouTube lecsapott, megette a parazita szájtot.

Valamint elérte a Dodgeballt is a Google adatbázis-egyesítési projektje. A Google Accounts alatt egyesíthetők a különböző guglis szolgáltatásokban használt fiókjaink. Szintén Google-hír, hogy itt a Google Website Optimizer. Itt nézhető a demója.

És még egyet a végére: itt a Backbase Struts Edition. A 30 napos trialt itt lehet szedni. Ha önálló post nem is lett ma ezekből, legalább a lelkiismeretünk tiszta.
Címkék: google ajax youtube videómegosztók kávéhoz second life pageflakes dodgeball
2006.10.18. 22:35. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kár hogy pageflakesben nincs budapesti pontos idő... amúgy tényleg szép.
Nyomj egy Back-et a Backbase-en és ess kétségbe...
Nem volna baj, ha a Pageflakes Safari-n nem akadályozná meg a regisztrálást egy semmitmondó "There was a problem processing you request. Please retry your last action."-hibaüzenettel.