Személyre szabható hirdetés a Blogger.com-on

Nemrégiben a freeblog néhány kiválasztott blogján jelent meg bannerhirdetés. Most a Google Blogger.com - mi mást - AdSense-t ad felhasználói kezébe (blogjába).

Mi a különbség? A Blogger.com új beta verziójának használói személyre szabhatják, kedvükre alakítgathatják a  szöveges hirdetési mezőt, amit oda tesznek blogjukon, ahova csak akarnak. (A howto itt látható és olvasható.) Ha nem akarják, nem teszik ki. Szóval az egészben nincs semmi erőszak, ráadásul lehet némi pénzt keresni nem zavaró szöveges hirdetések elhelyezésével.



A magyar felhasználók kérhetik, hogy magyar nyelvű szöveges hirdetés jelenjen meg blogjukon. Akik nem akarnak bíbelődni a hirdetés megjelenítésével, azok választhatják egyből a "Match Template", vagyis az "illeszkedjen a sablonhoz" funkciót. Az egész annyira finom és klassz megoldás, hogy az embernek kedve támad újra a Bloggeren blogot nyitni. Edszenzezésre fel!
Címkék: google hirdetés bloggerek blogszolg adsense blogger.com
2006.10.25. 22:51. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.