Kávéhoz: alt+blog, sok-sok téma és vad fejlesztés

Elsőként mindenkinek nagy ölelés, aki beküldött alt+blogot. (Küldjetek még, lassan írunk egy értékelésfélét is.) Beszámoltunk az érkező magyar Vistáról, a Fon-Google csapdáról, és kaptunk érdekes infókat egy magyar közösségépítő szájt háza tájáról.

A kommentelők érdekes eszmefuttatásokat vezettek elő a multilevel címkefelhőről szóló post kapcsán. (Ezt még folytatni kéne. Szerintem izgalmas téma.) Külön köszönet ezért és ezért a próbálkozásért.

Beszámoltunk arról, hogy mennyi látogatója van a hazai blogszolgáltatóknak. Volt két ingyen mobil szoftver, és öniróniánk újabb bizonyítékául kreáltunk egy animgifet. De még ez a sok minden is eltörpül Misi érkezése mellett. A hét vad fejlesztése! :o) Köszöntünk Misi ebben a zavaros és fura világban!

Na, mára kiürült a kávésbögre.
Címkék: kávéhoz
2006.11.07. 23:31. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igen, ez elég produktív hete volt a webisztánnak. (is:)

csak így tovább
alt+blog témához: kockafej.net/