Új magyar start page és közösségépítő szájt [update1]

Egy óvatlan hivatkozó url-ből tudtuk meg, hogy újabb magyar személyre szabható nyitóoldal indul. A Hírek Média készül újjáéledni egy Netvibes-klónnal. Legalábbis a tesztverzió alapján ugyanazt a felfogást látjuk visszaköszönni: fülek, ajaxolt elnevezés, drag'n'drop ablakáthelyezés, stb.



Ami egyedi, hogy a felső menüsorban eleve leválogatják a hagyományos kategóriák szerint a feedeket: Belföld, Kultúra, Tudomány és a többi. Viszont van egy érdekes kereső, mely nem csak a feedek tartalmában, hanem a weben, képek közt és termékekben is keresne. Ez utóbbi arra enged következtetni, hogy valamiféle online vásárlás is lesz az oldal alatt. Hogy milyen formában, rejtély. Na mindegy. Nyilván hamarosan meglátjuk.

[update1] És valóban, kommetelőnk helyesen jegyzi meg, hogy ugyanitt közösségépítő szájt is indul KiAzAki néven.

Címkék: netvibes start page
2006.11.08. 18:39. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Írjál www-t is a domain elé, ott meg közösségépítő készül.
...es ennek a roviditese KAKI lesz? ;-)

devizakozep 2006.11.09. 15:25:42

kegyetlen jol nez ki es nagy szukseg is van ra...