Kávéhoz: GToolbar, üzleti modell, erdélyi blogok

A Times folytatva az elmúlt időkben mutatott intenzív érdeklődését a webkettő iránt, ismét egy érdekes cikket gereblyézett össze. A fókuszban most a Meebo áll, valamint az  a vállalatfilozófia, hogy a kockázati tőke beengedése nem mindig jó választás. Anélkül is lehet sikerre vinni szolgáltatást. (Egy ideig?)
Aztán: csúnya hibát vétettünk a toolbaros postban. A Google Toolbar firefoxos magyar változatának egyelőre csak a 2-es verziója érhető el. De a Google azt mondja, hogy hamarosan érkezik FF-re is az újabb. Konkrét dátumot nem árultak el. A skype-os post kapcsán ugye nyitottunk tegnap egy Skypecastet, melyben alkalom nyílt végre néhány olvasóval beszélgetni. Egyikük ajánlotta figyelmünkbe az erdélyi magyar és román nyelvű blogok gyűjtőhelyét, a Web-Cafét. A kávészünetnek vége.

Ja, bocs: a Vista rendszerhangjait hallottátok már?
Címkék: kávéhoz toolbar skype meebo
2006.11.10. 13:55. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kösz, hogy megemlítetted a web-cafe.ro-t. jól esett.
Köszönet a rendszerhangokért. Lehet, hogy inkább a rendszerhangokat meg a Windows skint kéne lecserélnem a Vistás look & feel-ért, nem pedig a full számítógépkonfigurációmat. Kicsi olcsóbban jönnék ki.

Egyébként nincs sok változás rendszerhang terén, ennyi frissesség nem át, és örülök, hogy rájöttek a redmondiak, hogy néha kicsit agresszívak voltak az XP hangjai. Bár a bubble határozottan rosszab lett.

Pukk! :D
Nocsak, tényleg visszafogottabbak a Vista hangok, bár hangulatát idézve olyanok, mint 15 évvel ezelőtt a King's Quest kalandjátékokban.
Esti kakaó: beindult az erdélyi blogfigyelő-háború: href.ro/162
:)
Ha nem megy .ro itt a .hu:
href.hu/x/1xyv