Kávéhoz: blogmorzsák

Úgy tűnik, nem volt rossz ötlet a blog.hu-tól, hogy címlapján nem csak saját blogjait ajánlgatja, hanem "külsősöket" is. (Sőt, maguk a bloggerek ajánlgathatnak címlapra anyagokat.) Legalábbis erre enged következtetni, hogy újabban a Blogter is elkezdte ugyanezt csinálni... címlapján. Az előbb mintha többségében épp blog.hu-s blogokat láttam volna a frissek között. Eddig egy-ketten kattintottak át a stat szerint a Webisztánra. Na mindegy.

Ha már blogok, ma ötször kaptam meg öt különböző embertől, hogy árulják a blogol.hu-t endzsinestül a Vaterán. Nem tudom, mit mondjak. Nem ismerem, hogy pontosan mekkora bázisuk van, meg hogy milyen motor van alátolva, de ez a 6 milka elsőre nagyon soknak tűnik. (Kedvencem: "Állapot:Használt") Ha valaki tud valamit arról, hogy hogyan reagáltak az ottani bloggerek a hírre, ne felejtsen el flémelni ide valamit.

Ja, és ma este nyolctól Podisztán a magyar videómegosztókról.
Címkék: kávéhoz
2006.12.04. 18:44. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Videomegosztók:

Miért van az, hogy a nép csak a dúrva, po[r]nó, brutális, bulvár tartalmakra gerjed? Épp most említik. Enyhén agymosás szerű ez... nem? Lehet, hogy a "Mindentudás egyetemét" a kutya se nézné???
Pánikolnak. Legalább 5 cimbi nyomja ott, és mind félnek a T-Birodalomtól, meg a magenta haláltól. Vicces. Amúgy még senki sem licitált az oldalra, ami szerintem 6 milláért nem is olyan rossz vétel.
Szerintem nem ér meg annyit... Legalábbis nekem tuti nem :) De ha mégis akkor se hinném, hogy akit érdekelne a dolog az a vaterán fog licitálgatni rá...
Assszta! SAJÁT blogmotor karácsonyra! "-Apa, Apaaaa, veddmegnekem a blogtert, naaaa, lécci-lécci-lécci!!!!!"

(Földhözvágjamagát, hisztérikus sírásba kezd, és a tápkábelnél fogva lerántja az asztalról Apa laptopját.)