Digg - videókkal és podcastokkal

A linkmegosztó sem akar kimaradni a videóőrületből. Nehéz lenne máshogy hívni a YouTube csúcsra járását, a MySpace nyargalását és egyébként is, az online videótartalmak minden korábbinál virulensebb terjedését.

Szóval a Digg is érzi ezt, és újabban főmenübe tették a videókat és podcastokat:



A videókért nem kell elmenni a forrás oldalára (ami legtöbbször a YouTube). Megnyitják nekünk a Diggen. Biztos vagyok benne, hogy nem lelkendeztek emiatt a YouTube meg a Metacafe házatáján.

A lényeg, hogy a Digg most megpróbálja kihozni a maximumot magából.
Címkék: digg
2006.12.18. 17:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez egy érdekes dolog!
Eddig még nem sikerült megértenem, hogy egy videó megosztónak az miért jó, ha olyan lehetőséget adnak a felhasználóknak (és itt a Digg-nek is), hogy a vidókat úgy illeszthetjük be (object) oldalunkba, hogy azok a videómegosztó oldal meglátogatása nélkül is lejátszhatók, használhatók.
Ez valóban hoz látogatókat?
Vagy ingyen reklám? (Mert azért a logó ott van a videón!)
Valaki? :-)
Igen. Reklám. A koncepció. A felhasználónak tartalmat ad a beillsztett video. A megosztónak reklámot jelent a felhasználó. Magyarul barteleznek. :)
raadasul az google adsense-be bejott a videoreklam lehetosege. bar ennek a poszthoz nem sok koze van, de erdekes.