Adj ingyen FON-t karácsonyra barátaidnak!

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra (gyorsabbak az olvasók mint a feedreader :), hogy tegnap óta a Fon, vagyis az oszd-meg-a-wifid-és-használd-másokét-ingyen közösség tagjai most három ismerősüknek küldhetnek meghívót. A meghívottak pedig ajándékba (vagyis tök ingyen) kapnak egy-egy Fon routert.

Ja, nem vicc. Ingyen Fon routert küldhetsz a haverjaidnak. A Fon vezérigazgatója, Martin Varsavsky azt mondja:
It is Christmas time and we want to thank our loyal FONeros and reward their trust and commitment by offering them the opportunity to give new community members a Christmas present. At the same time, it is they who decide which friends they most want to surf with. In this way, they enlarge the community with FONspots in sought-after locations.
Szóval hajrá és boldog karácsonyt mindenkinek!

Címkék: ingyen fon karácsony
2006.12.22. 11:52. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a három meghívó újdonság. Nekem egyet adott a Fon, amit azonnal fel is használtam. Megérdeklődöm, a másik kettő hová tűnt.
Persze először csak egyet küldhetsz, aztán ha azt már beüzemelték, akkor ismét küldhetsz...
(Pedig milyen jó is lenne telerakni a lakást FON routerrel. :)
Nekem azert ez a FON router mint ajandek egy kicsit morbid. Megis csak arrol van szo, hogy egy ceg epiti/epitetti ki az eleresi pontjait. Odaig nagyon jol hangzik a dolog amig adok-kapok alapon megy a dolog, de egy ido utan a Skypenak mint tavkozlo cegnek a halozatat es bevetelet is foja jelenteni. Amint megjelennek a Wifi telefonok es eleg suru lesz a Fonero halozat, nem csak Wifis netezes hanem Wifis telefonalas is menni fog. A Wifis telefonalasnal pedig a fizetos telefonalasbol nem hiszem, hogy osztana majd vissza a penzt. Kisse eltulozva: ki ajandekozna az ismerosenek egy mobil atjatszo allomast karacsonyra?
hat ha vkinek van ilyen free, usable meghivoja szivesen venném.
csabyka69(kukacocska)gmail(pont)com

köcce
izé: Akkor most regisztráljak a fon-szájton és hogyan tovább?
nem. csak olyanok tudnak küldeni, akiknek van már fonjuk.
hirbehozó, neked van, nem kuldenel nekem egyet ? köszi
Mike T.:
Körberakni a szobát egy dolog, de már sorbanállás van a maradék két meghívómért. Szívesen elküldeném őket karácsony környékén, de így január lesz belőle.

nekem elég ha aszomszédaim közül kapna valaki és be is üzemelné azt :)
dy@ipon.hu -ra dobna valki egy ilyen meghívót?
Sziasztok nagyon orulnek egy meghivonak :) elore is koszi ! nagyzsoltd kukac gmail dot com
Ha valaki balga módon már regisztrálta magát, de nem rendelt routert, az nem kaphat már ajándékot, ugye?! :-)

Nomindegy.
Akinek maradt fölös meghívója és elfogyott a sok jó barátja: én is szívesen kapnék egyet, ha jut.
Köszi szépen!
fondo kuka hej pont hu
Ha valakinél "csak" hever egy meghívó, akkor elfogadnám :) arrogant pont zeo kukac gmail pont com.
Köszönöm így előre is
Így utó-karácsonyi ajándékként énis szívesen fogadnék egyet, ha van valakinek fölösleges. csh [pont] empire [kukac] gmail [pont] com
Ha valakinek netán elfogytak volna a barátai :), vagy csak fölös meghívója van, nagyon szívesen elfogadom (karácsonyi ajándékként), esetleg még fizetnék is érte :)) winetu -kukac- citromail -pont- hu
köszi