Agyára ment a Vista a Microsoftnak

Na, mostmár tényleg elkezdhetünk izgulni, hogy tényleg nem olyan jó a Vista. Egyrészt olvasónk küldte be a nagyszerű sorszámozott, Bill Gates-aláírással ellátott Vista-csomagot (úristen). A másik meg ez a még agyamentebb kampány. (Mégcsak nem is ez a szórólap.) A következő Win oprendszer már csak azért lesz érdekes, mert szép új szkinje lesz, és lehet hozzá ingyen lattét kapni a Starbucksban vagy a McDonald'sban?
Címkék: windows bulvár
2007.01.24. 20:52. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yekk, de undorító ez a szórólap. Remélem nem ez lesz az új trend!
"A következő Win oprendszer már csak azért lesz érdekes, mert szép új szkinje lesz"

Én főként Linuxon dolgozom de azért azt hinni hogy a vista csak jobban néz ki és ennyit tud az azért kicsit érdekes elképzelés. Lehet aki ezt a cikket idevetette az még életében nem is látta a Vistát .. na mind1 ugyse olvassa senki sem a kommenteket és is csak véletlen tévedtem erre.

Csak egy pár apróság amire érdemes azért rákeresni akit érdekel ez a "csicsa" oprendszer: Bitlocker, Vista security, Vista networking.
Van benne sok újdonság, de olyan nagyon kevés (és inkább kényelmi funkció), amit ne lehetne XP-n külső progival megoldani.
Ubuntu 6.10 + Beryl beta nagyjából le is fedi a Vista + Aero képességeit, és nem kell hozzá atomerőművet venni számítógép helyett...

merras.sfblogs.net/2007/01/19/ubuntu-beryl-megvalosult-sci-fi/