Kávéhoz: linkmorzsák, hírmorzsák 2007-04-18

Múltkori postunk témája az volt, hogy a Google néha felfalja gyermekeit. Ennek fényében érdekes a hirtelen nyilatkozós kedvű JotSpot-vezér. A JotSpot ugye jó fél éve Google-tulajdonban van, és Joe Kaus szerint nem is dolgozhatnának jobb cégnél.

Kanyarodjunk rá a magyar videómegosztókra. Úgy is itt van most a legtöbb fejlemény. Először is ugye egy hete lehet az iWiW-adatlapokon videókat beágyazni - a magyarok közül csak a Videát, vagyis sajátmagukat támogatják. Az Alexán egyelőre nem látszik a brutális felhajtó erő.

A másik hír, ami már azért szivárgott itt-ott, hogy indexesedik a Videobomb.  Előzmény: elszeparálódtak az erotikus tartalmak a videómegosztóban. Jövő héten erről többet meg részletesebben is írunk majd.

Megkaptuk a meghívót a Freebase-be. Úgyhogy hamarosan írunk majd arról, hogy hogyan néz ki a szemantikus web a gyakorlatban.

Lesz még in4 konferencia. Ja, és Neltz Tamás a következő New Tech Meetupon előad az OpenID-ról. Előtte várhatóan postol is róla, itt a Webisztánon. A Tech Meetup amúgy az egyik legfontosabb magyar teches rendezvénnyé fogja kinőni magát. Érdekes, hogy egy alulról szerveződő szakmai összejövetel mennyivel érdekesebb bír lenni, mint egy multis-pogácsázós.
Címkék: videómegosztók kávéhoz
2007.04.18. 13:59. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tech Meetup vs. pogacsa - probalunk zsiroskenyeret kiszervezni a kovetkezo meetupra, szoval gyertek!
Reggel van, talán elnézitek - a meetupról, Besenyő M. István szavaival: mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.