Web 2.0 Expo jönni Európa

Épp a napokban volt San Franciscóban a Web 2.0 Expo, mely az eredeti Web 2.0 Summit lazább, bulvárosított formája. Szóval a jobbik, na. Úgy volt, hogy mi is megyünk, de végül mégsem. Amíg könycseppeinket törölgettük, O'Reilly sajtóközleményt adott ki. Eszerint lesz a Web 2.0 Expónak európai kiadása is. Berlin, november 6-8.
The event will have three major components: an educational conference, including both traditional seminar formats and elements of peer-to-peer learning; a major tradeshow featuring the sellers of tools, technologies, services, and infrastructure; as well as networking events targeted at internet entrepreneurs, venture capitalists, and business development executives.
Címkék: konf
2007.04.19. 11:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csupán megjegyeztem, hogy elég ciki magyar blogon magyar nyelvűeknek szánt cikkekben állandóan angolul beidézgetni. ebben volt valami durva, hogy törölni kelljen a hozzászólásom?
miert lenne ciki? fokepp egy olyan terulettel foglalkozo blogon, aminek az altalanos nyelve az angol...