Hogyan migráljunk júzereket?

Ahogy pénteken már írtunk róla, a Yahoo felszámolja Photos névre keresztelt szolgáltatását, és ezentúl csak Flickr képmegosztójára koncentrál. Felmerül persze a kérdés, hogy akkor mi lesz a Yahoo Photos felhasználóival. Hát persze hogy őket sem szeretnék elveszíteni.

A Yahoo azt találta ki, hogy a júzereknek három hónapos accountot ad a Flickr Pro-hoz, mely alapesetben fizetős szolgáltatás (évi 25 dollár az ára), de a migrálóknak most negyed évig ingyen adják.

A help oldalon egyébként rövid, hivatalos magyarázatot is adnak a felhasználóknak, hogy miért is húzzák ki alóluk a Yahoo Photos-t:
For some time now we’ve supported two great photo sharing services, Yahoo! Photos and Flickr. But even good things come to an end, and we’ve decided to focus all our efforts on Flickr – the award winning photo sharing site that Time Magazine has even called “completely addictive.”
Címkék: yahoo flickr képmegosztók
2007.05.05. 08:44. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.