Az iWiW-sztori (2. rész)

Miért nem lett MySpace-jellegű szájt az iWiW-ből? Miért nem adtak blogszolgáltatást az "ismerősöknek"? Milyen nemzetközi példákra figyeltek, mikor az iWiW fejlesztése volt terítéken?

Az "i" előtag az iWiW nemzetközivé válását vetítette előre. Ám ez mégsem jött össze. A siker máshonnan érkezett.

A szolgáltatás egykori kiötlői az eladást követően itthon már nem fejleszthetnek az iWiW-hez hasonló szájtot. Külföldön pedig éppen most próbálnak meg iWiW-szintű sikereket elérni. Csakhogy a környező országokban másra kattanak a netezők, mint idehaza.

Cseh Gábor és Gordon Ákos, az iWiW egykori két alapembere a szolgáltatás eladása óta először nyilatkozik az iWiW történetéről.

Íme a beszélgetés folytatása:


powered by ODEO



Ha nem megy a fenti lejátszóval, próbáld ezzel:

 

(A beszélgetés első része itt található. A következő, immár 3. részt szerdán hallgathatjátok meg itt, a Webisztánon. A podcastra itt lehet feliratkozni.)

Címkék: iwiw podisztán
2007.05.14. 23:02. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helloka, feltennetek letoltheto valtozatban is? Vagy a gaz amerikai halozat, vagy helyi technikai hiba miatt nem tudom lejatszani az oldalon a dolgot... Koszi!
...ha nyitnak az iWiW-esek mas orszagokba, akkor mindenkepp figyeljenek arra, hogy ne essenek bele regi hibaikba. (pl. minden szirszarnak es nem elo szemelynek ne lehessen adatlapot letrehozni, mert az csak a dolog komolysagat veszelyezteti...szerintem...ha egyaltalan akar az iWiw komoly lenni >.
Nagyon jó és érdekes a beszélgetés! Órákig tudnám hallgatni.
Egyébként lehet tudni azoknak a weboldalaknak a címét amit srácok fejlesztenek Ausztriában és Horvátországban?