Voilà, Better Google Calendar kiterjesztés

Gina Trapani, a Lifehacker bloggere láthatóan nagyon belejött a Google-szolgáltatások pimpelésébe. Nemrégiben a kiváló Better Gmail pakkal örvendeztette meg a Gmail-felhasználókat. Most pedig aa Google Calendarra állított össze egy GM szkriptkészletet. A Firefox-kiterjesztésként installálható csomagban elsőre két megkapó elem is van: a biztonságos oldalelérés, és a to-do lista. Irány is, kipróbálni. Este 11-kor pedig élesedik az iWiW-sztori második része. Stay tuned.

[update1] A to-do csalódás. Nem lehet dátumhoz kötni, és így sms-értesítést kapni a határidőkről, miként a szimpla naptárbejegyzések esetében. Nagyon el van dugva. Akkor már inkább maradok a Gmailbe hekkelt to-do listánál. A fejléc eltűntetése jó, de még jobban örülnék, ha a naptáram mikroverziója megjelenne a Gmail bal hasábjában, a labelek alatt.
Címkék: google todo how to gcal
2007.05.14. 21:15. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én azokat a todo listákat utálom, ahonnan eltűnnek a kész dolgok. Szeretem látni a kihúzott elemek tömegét. Majd én eltűntetem őket, ha akarom :)