Google Press Day #3 (Eric Schmidttel)

A tegnapi párizsi Google Press Dayen faggatták az újságírók a Google első emberét, Eric Schmidtet az eBay sztoriról, egy lehetséges Yahoo-megállapodásról, az iPhone-ról és a lokalizációs törekvésekről.
(A minőségért elnézést. Ez van.) Ízelítő:



Előtte tartott egy kábé egyórás előadást. Pár percet ebből is rögzítettünk. A Calendar sikeréről, az online megoszthatóságról, a blogolásról, a térképalkalmazásokról, meg hogy hamarosan a pc-ken nem nagyon fogunk már adatot tárolni... (Jön a cloud-computing és a vékony kliensek uralma.)
Címkék: google pressday
2007.06.20. 13:36. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vekony kliensek uralma, hehe, ezt gondolom viccnek szanta. Par evvel ezelott jottek mar ezzel a dumaval, akkor sem jott be, most sem fog.
Netes adattárolás? Hahaha, majd ha az netszolgáltatóktól kezdve a Google-ig bezárólag mindenki olyan QoS-t garantál, amire lehet is bizniszt építeni. Ami ma adsl, mobil internet, webszolgáltatás címen megy, nagyon távol áll ettől. Mármint ha átlag fogyasztókról, és nem méregdrága bérelt vonalon lógó cégekről beszélünk, ugyebár.
Lehet, hogy egyelőre távol vagyunk tőle, de lehet, hogy tényleg nagyon gyorsan elérünk odáig. Már most megvannak a jelei, pl. azok a hackek, amik egy virtuális meghajtót csinálnak a Gmail accountból. :)
Merras, az nem hack, hanem ifs filesystem driver :)