Töltsük fel videónkat egyszerre 6 szolgáltatásba

Milyen jó lenne, ha nem kéne végigturnézni az összes videómegosztó szájtot, ahhoz hogy a lehető legtöbb emberhez jutassuk el felvételeinket. A HeyWatch új szolgáltatása, a HeySpread azt tudja, hogy egyszer kell feltöltenünk a videót, egyszer kell felcímkéznünk, címet és leírást adni neki, és mindjárt hat videómegosztóban (YouTube, GoogleVideo, MySpace Vids, Yahoo Videos, DailyMotion, Blip.tv) is megjelenik a felvételünk. Ehhez persze az kell, hogy mind a hathoz legyen accountunk. De azt meg ugye csak egyszer kell megcsinálni. Nyilván már csak idő kérdése, hogy a magyar videómegosztókra is szülessen egy hasonló metaszájt.
via chrispirillo
+1 bónusz videókütyü. Nagyon nem magyaráznám, sok értelme nincs, bár én 20 percig szórakoztam vele: YouTubeDoubler.
Címkék: videómegosztók how to
2007.07.07. 22:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha valakit érdekel, van egy hasonló fizetős szolgáltatás:
www.trafficgeyser.com

Azért fizetős, mert itt a top 35 videómegosztóra töltik fel neked a videót. Ez annak jó, aki közvetve pénzt akar keresni a videóival.
még az kéne,h a kommenteket egy oldalon lehessen lereagálni az összes megosztóra, illetve a statisztikákat egy helyen megnézni, na az lenne a kánaán maga :)
Nem ertem, hogy az ilyenre minek irnak webszolgaltatast az emberek. Erre lenne valo egy egyszeru kis asztali alkalmazas, aztan csokolom. Ha nagyon szepre akarjuk, akkor plugin rendszerben lehetne hozzaadni az uj site-okhoz a megfelelo kiegeszitest, aminek az elkesziteset persze a kozossegre biznank. Mostanaban mindenki ugyanazzal a kalapaccsal hadonaszik? :) (Persze lehet talalni ilyen alkalmazast a weben, csak az fizetos.)