Kávéhoz: langyos hét, torrenttüzekkel

Nézzük, mi történt az elmúlt héten, 12+1 pontban.

1-2. Mire tudja majd használni a most felvásárolt GrandCentralt a Google? - erre próbáltunk meg választ találni kedden. Aztán Google-hír volt még, hogy a kereső újabban nekünk, magyaroknak is segít, ha elgépelünk egy keresőkifejezést.

3. Beharangoztuk a júliusi Meetupot, bár betegség miatt elmenni már nem tudtunk. Állítólag lehetett venni japán feliratú pólókat. (Nem csak állítólag, itt van.) Amúgy a Bluespotról még mindenképpen írunk. Klassz ötletnek tűnik így elsőre. Továbbgondolásra érdemes.

4-6. Majd visszatértünk a Google-hírekre: a tulajdonukban lévő Feedburner pro szolgáltatásai ingyenesek lettek. Aztán határozott állásfoglalásra késztetett minket a Tóth Benedeknek küldött Warner-T-Online felszólító levél. Ide kapcsolódik a vasárnapi open threadünk is, csupa figyelemre méltó fejleménnyel.

7-9. Megnéztük, hogy érdemes-e Twitterről Pownce-ra váltani. Volt hír arról, hogy Pekingben már az olimpikonok is blogolhatnak. Majd beszámoltunk róla, hogy jön Budapestre a Crunchgear kütyübloggere, várhatóan egy iPhone-t fog prezentálni. Akit érdekel, még mindig felveheti velünk a kapcsolatot.

10-12. Volt nevetnivaló is a hétre. Aztán a pénzért árult meghívó volt a téma. (Van még 6 meghívóm Pownce-ba. Akit érdekel, dobjon mailt.) Végül pedig a videómegosztó netezőknek ajánlottunk egy alkalmazást.

+1. Valamint feltöltöttem végre a párizsi Google Press Dayen és a budapesti Microsoft Remixen készült képeimet. (A Flickr Uploadr csodálatos program.)

Ja, igen, a posthoz most a Laughing Squid képeit használtam fel, melyek a Nerd Salon-on készültek. (Az alsó képen egy igazi Roomba látható, barátkozás közben.)
Címkék: kávéhoz
2007.07.09. 07:55. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ott ugye Violet Blue az első képen?

Ja és nekem is van 6 pownce meghívóm, ha valaki...
ja ha már pownce : hogy a francba lehet követni valakit fan-ként? simán bejelölöm friend-nek, de ő nem jelöl vissza, vagy van valami opció amit csak én vagyok képtelen észrevenni?
pont így. bejelölöd, és ha nem jelöl vissza, akkor fan vagy.