Geek show - iPhone és egyéb kütyük Budapesten

Korábban már beharangoztuk, Budapestre érkezik a napokban a CrunchGear bloggere, John Biggs. Aki hoz magával egy iPhone-t is. A rendezvény tehát alapvetően kütyünézegetésből és kötetlen beszélgetésből fog állni. Ehhez arra lenne szükség, hogy ti is hozzátok el a kütyütöket. Lehet bármi, amit mások érdekesnek tarthatnak. Ritkaságok, érdekességek, hülyeségek. Nekem például kapásból a Cubeworldöm jutott az eszembe, de ha minden igaz, Sztahanov elhozza Newtonját. A többi legyen meglepetés. Akit érdekel a rendezvény, szerdán délután tegye szabaddá magát.
További részleteket a levlistán olvashattok. (Ne felejtsétek el megadni a neveteket, és - ha van -  a blogotok címét. thx.)

Címkék: beharangozó meetup
2007.07.13. 13:56. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem ugyan nincs olyan kütyüm, ami izgi lehetne :( de megyek, és nézelődök :)
Kínosnak érzem, hogy 2007-ben az a hír és a program, hogy valaki ideutazik a tengerentúlról, és hoz magával valamit, amit itthon nem lehet kapni. Tiszta nyolcvanas évek.

Nem ti tehettek róla, sőt a rajongók valószínűleg teljes joggal lesznek hálásak, engem inkább az Apple megalázó üzletpolitikája bosszant.
Leszarom az Apple üzletpolitikáját. Akit érdekel az iPhone, az eljön, akit meg nem, az nem. Tiszta kétezres évek.
...ha szerinted rendben van, hogy az amerikai premiert követően hónapokat kell várni egy világújdonság hazai megjelenésére, akkor "szard le".