Kávéhoz: langyos hét mögöttünk, életteli évek előttünk

Mármint Webisztán-szempontból, merthogy ugye a hetet az Index redizájn vitte el, így nagyon sok mindenre már nem is maradt idő.

Meghirdettük a Reader Takeover Week-et, vagyis hamarosan lesz egy olyan hét, amikor az olvasók írják majd a postokat a Webisztánon. Csak eredeti, és e blog tematikájához illeszkedő írások jöhetnek szóba. Akinek van kedve tehát írni a Webisztánra, ne habozzon, küldje az írást. (A beküldők között kisorsoljuk azt a wellness hétvégét, amit nyertünk a Golden Blogon.)

Volt exkluzív Samsung F500 teszt baráti blogunkon, az Index címlapjára meg egymás után kerülnek ki a blog.hu-s blogpostok. Volt bloggertalálkozó az EFOTT-on. (Szigeten nem lesz?) Ezekre emlékszem most. Jövő héttől visszatér a Webisztánba is az élet, és ismét napi szinten fogunk postolni, immár a szokásos témáinkban. Nyaralás szóba sem jöhet. Túl sok az érdekes téma.
Címkék: blogok kávéhoz
2007.07.29. 14:29. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.