Second Life-sorozatot vett az HBO

A Second Life berobbanása óta folyamatosan téma, hogy vajon mikor készül el az első egész estés mozifilm, mely kizárólag a virtuális világban játszódik. A HBO beelőzött, és állítólag hatszámjegyű összeget fizettek dollárban a My Second Life című áldokuért, melyet Douglas Gayeton forgatott és rendezett.

Várhatóan valamikor jövőre lesz látható az SL-ben játszódó film, mely a virtuális világ szubkultúráit mutatja be. A hét epizódos minisorozat Molotov Alváról szól, aki 2007 januárjában rejtélyes körülmények között eltűnt kaliforniai otthonából, és elkezdte élni SL-beli életét. A pilot már egy ideje látható a YouTube-on.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a következő évben egyre több olyan filmes tervről fogunk hallani, mely valamilyen mmo-ban játszódik.
Címkék: média videó second life mmo
2007.09.05. 13:32. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedig már nem is menő a SL nem?
Nem tudom mekkora jövője lesz a tévében, filmezéshez azért már erősen elmaradott a motor, a "csak úgy nézésnél" meg általában jobb játszani egy játékot (tartalomban meg gondolom nem lesz egy South Park). A rajongók egy része biztosan megnézi, de ez kevés lehet a tévéknek.
fraki: sorozatnak, Amerikában, leöntve vmilyen sokkoló/megrendítő/based on a true story stb. szósszal, jó lesz az, hidd el
Azt olvastam, hogy a SL már hanyatlik. Cégek elhagyják, ilyesmi...
Ez a vidió beszart. Youtube mondja: Privát.