Ismét FON karácsony

Bár nem annyira kedvező a FON idei ajánlata, mint a tavalyi, de azért mindenképpen érdemes kihasználni. A Fon-tagok most mindössze 10 euróért vehetnek egy újabb routert. (A fonosok elvileg emailt kaptak, amiben benne van a promokód, amivel meg lehet venni kedvezményesen a wifi routert.) A kábé 2500 forintot még akkor is megéri, hogy ha az, akinek szánjuk, nem akar FON-tag lenni, vagyis megnyitni otthoni wifijét a világ felé, hogy cserébe a világon bárhol használhassa a többi fonos wifijét. Szóval sima házi wifi routernek is jó. Amellett, hogy igazi nörd ajándék, karácsonyra.
Címkék: fon hellókarácsony
2007.12.07. 12:34. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor ide is leírom: állítólag még 2 euróért irányított antennát is lehet ilyenkor venni.
Igen, igen. Most kaptam meg a mailt a promó kóddal és ha veszek routert meg antennát is az csak 12 euró :)
Sot, van olyan, hogy 3 ingyen routert kapsz :) en ilyen promot kpatam :)
baffa meg en meg semmit nemkaptam, pedig lassan egy eve megy a fon :\
remelem kapok aze' valamilyen promo kodot, mert kene meg egy fonocska :\
Esetleg ha van valakinek egy felesleges kódja vagy tud nekem még egyet venni kedvezményesen akkor annak örülnék. Egy jó barátomat megakarom ajándékozni vele. Itt az email címem: gydaniel[KUKAC]gmail[PONT]com. Előre is kösz!
en is kaptam harom ingyen router lehetoseget. azert az jobban hangzik, mint a postban szereplo akcio
ha van valakinek felesleges promos kodja, es ideadna nekem azt megkoszonnem. az ingyent nyilvan jobbszeretnem, de a 10 euros is erdekelne ofcoz :)
elore is kosz
Az nem ugy volt meg regebben, hogy ha FON routert hasznaltal, akkor azert 'illett' csatlakozni a halozathoz? Amugy kinek milyen tapasztalatai vannak FON hasznalataval kapcsolatban? (Mennyire van lefedettseg itthon, ill. Ny-Europa nagyvarosaiban, mekkora forgalmat generalnak itthon a kulso juzerek?) Fol lehet ezt a cuccot dugni egy mar belott routerre is?
Ha valakinek még maradt felesleges promokódja akkor megköszönném ha megdobna eggyel. Vagy ha valaki rendel, akkor beszállnék mellé egy routerrel és ha van antenna akkor azzal. (ofkorsz+pk)

boros.gergely[kukac]gmail[pont]com

előre is kössz
Hello!
Ugyanaz a kérdésem lenne, hogy aki meg tudna ajándékozni egy promokóddal a laca.dallos@gmail.com-ra küldve annak nagyon-nagyon megköszönném, teljesen jó lenne a 10 euros vételre szóló is
Szintén szeretnék ide "bepofátlankodni" így, ha lehet, valaki akinek van még szabad promo kódja, megkérném szépen, hogy küldje már el a steve.design.88@gmail.com email címre, előre is ezer hála.