Interware-Google megállapodás: hirdetési kuponok, nem csak hűségeseknek

Most jött a sajtóhír, hogy a Google Magyarországon elsőként AdWords hirdetési kuponokat bocsát az Interware üzleti előfizetőinek rendelkezésére.
az Interware hűségprogramjában részt vevő üzleti ügyfelek a Google AdWords kuponok segítségével ingyenesen kipróbálhatják a Google online kereső-hirdetési rendszerét. Az Interware ezt a lehetőséget a meglévő ügyfelei mellett az új ügyfelei számára is elérhetővé teszi.
Az nem derül ki, hogy pontosan mekkora az az összeg, amit az Interware ügyfelei eljátszhatnak keresőhirdetésre.

A közleményben van még egy érdekes adat: állítólag a Google keresési- és tartalmi hálózata a magyar internetezők 86%-át éri el. (A Szonda Ipsos augusztusi mérése.)
Címkék: google üzlet magyar adwords
2007.12.10. 13:41. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyerj! - Egészséget (törölt) · http://www.edohanyzas.hu/?partner=3 2007.12.10. 15:21:32

Kérek egy kupont én is :D
86% az reálisnak tűnik. Ha magyarul keresek, akkor egyáltalán milyen alternatíva van még Google-n kívül (ami legalább olyan jó mint a magyar Google)?
Remélem nem a felhasználók látják mindennek a kárát a Bunkóra Hízott Bálnával (aka Interware).
Charybdis: próbáld ki a tango.hu-t, szerintem egész jó.
Aha. És azokról a görögökről mit tudunk, akik ajándékot hoztak? :)