Szolgálatba állt Google Tibor és János

A Google a magyar webmestereknek külön csoportot hozott létre a Groupson. A súgócsoportban a webmesterek
kereséssel, weboldalak rangsorolásával, indexeléssel, Google Webmester Eszközökkel és webhelytérképpel kapcsolatos témákat vitathatják meg egymással és két Google-munkatárssal.
Az egyik magyar segítő "Google Tibor", aki a Google európai központjából, vagyis Dublinból próbál segíteni a magyar webmestereknek. A másik segítő, János, aki szintén Dublinból válaszolgat...
ahol a Keresővel kapcsolatos kihívásokon dolgozom több nyelven is (magyar, orosz, lengyel, török...), már három éve. Egy kis időt Mountain View-ban is töltöttem, ahol a Keresővel foglalkozó további kollégákkal dolgoztam együtt. Mivel elég esős az idő itt Dublinban, rákaptam a lakáson belüli elfoglaltságokra, mint pl. a webmesterkedés, olvasás (nyelvészeti kérdésekről és másról, pl. éppen a Szabad Kultúrát olvasom Lessigtől), na meg a StarCraft. Remélem az elsőből majd ti is sokat profitáltok!
A súgócsoport itt található.
Címkék: google magyar help support
2008.01.16. 13:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A Keresovel..." Igy, nagy K-val :D
tisztelet a Nagy Keresőnek! szerintem 5 év múlva vallást is alapítanak :)
Nekem picit erőltetett poén. Illetve baromira nem derül ki sehol sem, hogy János is Google János-e, vagy csak Tibor Google Tibor. Meg az a benyomása az embernek, hogy János csak kirakatnak áll Tibor mellett, és Tibor elnyomja szegényt. Olyan kínos. :)
Mintha csak egy valóságsóban szerepelnének :-) Google Gedeon