Speak visszatér - a BoingBoing támogatásával

Nem is tudom, talán ez a 2005-ös cikk volt a nyitánya Speak hazai karrierjének. Azóta több millióan látták a videóklipet (nem csak idehaza). Furaangolul beszélő honfitársunk klipje a legnépszerűbb magyar vírusvideóvá vált. És bár szeptemberben már a visszatérés is megtörtént, a BoingBoing most újabb Speak-cunamit indíhat el. Tegnap ugyanis megemlékeztek a "supremely awful" felvételről. A ViralVideoChart szerint a világ egyik legnépszerűbb kultblogja képes lehet Speaket újfent az egekbe emelni:
 

Címkék: viral bulvár videó lol
2008.01.16. 09:23. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

még mindig röhögök kínomban, ha ezt a szart meghallom.
Egy BoingBoing megjelenés rengeteg látogatót jelent. :)
ern0 a time kinevezhetne

decrajt! :)
És tényleg mondja azt, h "Catch the Batman"? :D
igen. szegény eltűnik a süllyesztőben, aztán felkapják, majd lecseng megint. ez van.
Azért azt el kell ismerni, hogy amikor először meghallgattam utána egy hétig benne volt a fülembe és dudolgattam amikor nagyon szomorú voltam. (jó mondjuk az is hozzá tartozik a történethez, hogy abban az időben nagyon szomorú voltam...;))

SzÁmtÁjmsz pÍpöl mÉk ö vAr..

Szóval ami jó, az jó! Ez nem az! :D
Istenem, azért az a kemény, ahogy TakátsT, Bebe, Naszvagyi, és [respect] VargaMiki teljes átéléssel éneklik hungrishul a refrént, tekintetüket a szebb jövendő horizontja fölé 20 fokkal szegezvén a számlatöbjükre koncentrálnak jól - miközben abban reménykednek, hogy ezt a videót hárman fogják látni Speak családján kívül és gyorsan le is veszi minden tv-adó.

De hát ezt ugye tudjuk, hogy nem így megy. Ami ciki az izgi. Nézzetek például Erdőhegyi Brigitta klipeket a YouTube-on. Az magyarul is ciki. :D

Ez.. ez... ez...

Már majdnem el is felejtettem ezt a videót. Yeeee! - Make no war!