Videóstatisztikák a YouTube-on. (Miért nem az Analyticsban?)

Igazából már jóideje adós a YouTube egy klassz stattal. Szerdától immár azt is nyomon követhetjük a YouTube-on, hogy saját videóink hogyan teljesítenek a szolgáltatásban.
Akár országra lebontva is megnézhetjük, hogy az adott felvétel mennyire népszerű a többi youtube-os videóhoz képest, illetve, hogy mennyien látták adott időszakban a klipünket.



Adódik persze a kérdés, hogy a Google miért nem az Analyticsban jeleníti meg a youtube-os statisztikákat. Ha már egyszer megvették a videómegosztót, igazán adhatnának olyan igényes statot, mint amit az Analytics tud.
Címkék: google stat youtube videómegosztók
2008.03.27. 14:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a bekotés dolgot nem tudom hogyan érted, de már simán be lehet lépni a Google- adatainkal YouTube-ra is.

És már a "Account"-ra kattintva is lehet látni, ha aktív a szolgáltatás.

Itt az én képem, a Google fiókomról:

imrityinko.extra.hu/kepek/youtube.jpg

Emellet már a YouTube kezdo oldalára is ki van írva, hogy Googles adatokkal is be lehet lépni.

igaz. jav.
amugy ebbol az kovetkezik h akar mar ma is lehetne analyticsben youtube. kar h nincs.
gondolom idő kérdése. megint csak gondolom, hogy a youtube és az analytics is külön külön hatalmas forgalommal bír. elképzelhető, hogy a színfalak mögött már az analytics belső szervei dobognak :)