Ki akar itt Meetup pólót nyerni?

Gondolom senki nem felejtette el, hogy szerdán újra Meetup. Ami nagyon fontos: az ismert okoknál fogva változott a helyszín. Senki ne a KÉK-re menjen 7-re, hanem az Aranytízbe. Aki jönne, ne felejtsen el rsvp-zni.

A menü a következő lesz:
  • Scheidler Balázs: syslog-ng A különböző céges hálózati eszközök naplóállományainak központi gyűjtéséről, tárolásáról és elemzéséről lesz szó. Ennek egy megvalósítása a nyílt forrású projektként széles körben elterjedt, magyar fejlesztésű syslog-ng.
  • Kürti László (Open SKM Agency): Informatikai közbeszerzések sajátosságai Magyarországon Valódi stratégia hiánya, monopóliumnak való kiszolgáltatottság, verseny kizárása, lock-in, szigetszerű fejlesztések. Lélekörlő elóadás elé nézünk.
  • Sebestyén Gábor (eu.edge): Widget Jones Library Önálló vagy már létező szolgáltatáshoz kapcsolódó web alapú widgetek építéséről lesz szó.
  • Vass Gergely (Autodesk, vassg.hu): Kamera illesztés digitális filmtrükkökhöz Az előadásban az Autodesk Flame és Inferno rendszereibe integrált, Budapesten fejlesztett automatikus kamera illesztő (matchmoving, camera tracking) eljárás kerül bemutatásra. Én ezt az előadást várom a legjobban.
  • Gyenes Viktor (ELTE): PacMan játék tanulása Megerősítéses Tanulással A PacMan játék gépi tanítása során olyan algoritmust fejlesztenek, amely képes a feladat struktúráltságát kihasználni, sőt, helyenként felfedezni is, és a teljesitményére kapott pozitív illetve negatív visszajelzésekből tanulni. Kicsit fázom az AI-témáktól, de egye fene. Megnézzük ezt is.
Meetup híradónk ezzel nem ért véget. Sőt. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy 5 Webisztán-olvasót Meetup-pólóval tehetünk gazdagabbá.

Hogy legyen megint valami verseny is az egészben, arra kérlek benneteket, hogy erre a következő mailcímre küldjétek el, melyik volt a leghasznosabb, legjobb előadás szerintetek eddig a Meetupon:
webisztan+meetup kukac gmail com
Röviden indokoljátok is meg véleményeteket. (Emlékeztetőül: itt az előadások teljes listája.) Szerdán reggel véletlenszerűen rábökünk 5 beküldött emailre, és tulajdonosaik a Meetupon át is vehetik a pólójukat.

Ott találkozunk. Cheers.

(Ja, aki nem szeretne pólót nyerni, de szavazni igen, az ide kattintson.)
Címkék: játék beharangozó meetup
2008.03.31. 13:19. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hogyan lehetne kovetkezo eloadasra eloadokent jelentkezni? lehet lama vagyok de nem talaltam errol infot. ;-)
Nem baj, hogy begyűjtik az email címet a robotok? Vagy már úgyis jön temérdek spam, hát mindegy? Mintha múltkor ki lett volna írva erre a zöld üzenőfalra is.

Amúgy ez a + jel a címben marha jó... Aki nem ismeri nézzen utána: plus-addressing
Mondjuk Google már beindexelte a webisztan címet, pont erről az oldalról. De a dictionary spammerek úgyis megtalálják sajna.