Re: Kik uralják a magyar webet?

Múltkori postunkra reagálva egyik olvasónk, soobrosa is összeállította a maga webtérképverzióját. A flashábrán a Google, az Index, a Microsoft, az Origo és a Sanoma szájtjait láthatjuk (pl. látogatószám és látogatónövekedés szempontjából) összemérve. Az adatok itt is a Szonda/Gemius méréséből jönnek. Kiváló vizuális megjelenítés. Grat.

Címkék: média stat
2008.04.05. 23:33. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nice.
gemius felmereshez hogyan lehet hozzajutni? letoltottem a progit az ipsos oldalrol, de egyelore lusta voltam vegigolvasni a teendoket. :)

aki esetleg mar belevetette magat az adatok rengetegebe mondana feedbacket? jol hasznalhatok a statisztikai? koszi..
Azért az apeh.hu is ott figyel (jobbközépen, youtube-bal kb. egyvonalban) :)
elmondanátok, hogy miben készült ez a diagram? Az engine teljesen olyannak tűnik, mint a google által megvett gapminder, de sehol nem találom, hogy hol tették azt szabadon felhasználhatóvá.

Köszi
Igen, a vizualizacio Google cucc.

A Google spreadsheetben kell Insert->Gadget->(Featured)->Motion chart opciot kivalasztani.
remek. talán fel lehetne tüntetni az államot a tulajdonosok között: magyarorszag, apeh, elvira, sulinet. ha jól olvasom, ezeket birtokolja az apparátus.
államot bepakoltam, talán nem túl sok még így a szín