Hamarosan leleplezik a Microsoft titkos webes projektjét

Az elmúlt hetekben a Microsoft egyre többet hinteli az úgynevezett "Live Mesh" projektjét. Egyelőre túl sokat nem lehet tudni, csak annyit, hogy egy hálózati, eszközközi adatszinkronizálási megoldás lehet. Persze az embernek elsőre a Live FolderShare jut erről eszébe. Nem pontosan lehet tudni, hogy a FolderShare-től miben fog különbözni a Live Mesh. Ki tudja, még az is lehet, hogy nem puszta parasztvakítás.

A Live Mesh-t egyébként először a Web 2.0 Expón fogja demózni a projekt vezetője. Egy hónapja Ray Ozzie mindössze annyit hintelt hogyaszongya:
Just imagine the possibilities of unified application management across the device mesh, centralized, Web-based deployment of device-based applications. Imagine an app platform that's cognizant of all of your devices.
Na, ebből már érződik, hogy nem egyszerű fájlszinkronizáló megoldásról van szó, hanem valami platformközi alkalmazásról. Feltöltök mondjuk egy fájlt a laptopomon ebbe a Meshbe, és az automatikusan elérhetővé válik a munkahelyi gépem Live Meshében, meg a Zune-ban, meg az okostelefonomban...
Ennyire laza lenne a Microsoft? Kerek egy hét múlva kiderül.

Addig lehet próbálgatni a Syncplicityt.
Címkék: microsoft adattárolás szinkronizálás platformközi
2008.04.15. 21:30. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feltalálják a(z egyébként sok sebből vérző) .mac-et? :)
Ja. Csak a nem M$ oprendszert használó ketyerék nem fognak vele menni, amiből mindenkinek van legalább egy, és ott fogják vakarni a fejüket, hogy mé' nem megy ez se.

Ne legyen igazam.
Halálé'kínlódik a Microsoft mindíg a Live vel.

Annak annyi...