Omnisio: kreatív videómegosztás, on-fuckin-line

Józsi hívta fel a figyelmemet az Omnisióra, mely első ránézésre kábé egy slideshow-val felhabosított videómegosztó szájt. Ha közelebbről szemügyre vesszük, akkor azonban láthatjuk, hogy az osztott képernyős "slide+videó" megoldás mellett van még néhány ötletük.
<div><a href='http://www.omnisio.com' _fcksavedurl='http://www.omnisio.com'>Share and annotate your videos</a> with Omnisio!</div>


Ott van mindjárt az MTV-s "pop-up video"-khoz hasonló kommentmegjelenítés, vagy épp a videón szereplő emberek címkézhetősége. A szövegbuborékos kommentelés amúgy kicsit zajossá is teszi a videókat. Kapcsoljátok be a fenti videónál a kommenteket, és meglátjátok, mire gondolok.

Az online videómegosztás jövője kétségtelenül a videótartalmak remixelésében lehet. Azoknak a videós szolgáltatásoknak van esélye egyáltalán a YouTube mellett labdába rúgni, melyek valamilyen módon könnyű, egyszerű, netalántán érdekes módon adják meg a lehetőségét a videók újramixelésének.
Címkék: videó videómegosztók
2008.05.05. 15:21. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem eléggé áttláthatatlan volt a videó, ahogy nézegettem a szélén a dolgokat...

Itt a kép, pontosan hogya is:
imrityinko.extra.hu/pic.php?kep=rgp4oi94
Probald meg full screenen ugy egesz jo! Egyebkent van itt www.omnisio.com/search/startup meg 3 jo video amit erdemes vegig nezni, ha valakit erdekel a startup vilag.
Egesz jo otlet. Biztos raknak majd bele komment szuresi lehetoseget is: ha egy haverom kuld egy videot, akkor az o megjegyzesei erdekelhetnek, de mindenfele beleirogato arcoke csak akkor, ha szorakoztatni akarom magam.

A share-re felugro ablakban viszont ijeszto az import contacts opcio. Ennyire elterjedt, hogy a juzerek mindenfele szolgaltatasoknak megadjak nem hogy csak a contact listajukat, de a postafiokjuk jelszavat? Dobbenet.