Legjobb vírusvideók mostanában

Emlékeztek még a Weezer extrém népszerű YouTube-sztárokat parodizáló klipjére? Valószínűleg az utóbbi idők legsikeresebb zenei vírusvideója. Több mint 8 milliószor nézték meg a YouTube-on. Ezzel pedig az utóbbi hónapok egyértelműen legsikeresebb klipje. Ugyanakkor nemrégiben letiltották a videó beágyazhatóságát a YouTube-on. Ezzel egyidőben pedig létrejött a Weezer saját csatornája. Elég barátságtalan lezárása ez egy amúgy extrém sikeres reklámkampánynak. Na de mindegy.

Máris itt van nekünk egy másik zenei vírusvideó. Fatboy Slim, vagyis a Brighton Port Authority klipje, a Toe Jam a cenzúrával járatja a bolondját...


Bár a videó korántsem olyan sikeres, mint az előbb említett Weezer, vagy a mostanában már 30 milliós nézettséggel büszkélkedő Madonna-Timberlake klip, a Toe Jam-en valószínűleg nagyobbakat lehet nevetni. És a paródia a vírusvideók egyik legfontosabb tulajdonsága.

Erre példa a passzív demokratapárti szavazókat meggyőzni kívánó, mostanában extrém népszerű "I'm Voting Republican" videoetűd...


Tech témában az utóbbi időkben egy régen elfeledett városi legenda visz mindent. A mobilos popcornpattogtatásról van szó:


Bár a hoax már elég régi, és a tojásos verziója is ismert, mégis a geekeknek újra és újra megmozgatja a fantáziáját a mikróként is üzemelő telefon. Vírushíradónk végére értünk. Köszönjük figyelmüket.
Címkék: viral videó
2008.06.14. 14:45. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi negyvenen voltunk egy középiskolás osztályban, republikánus vagyok? :)
Mi 32-en, de én amúgy is republikánus vagyok :)
A ToeJam-et irtják a Youtube-ról valami miatt. Legalábbis én is feltettem a blogomba pénteken, és azóta kétszer kellett javítani (hogy legalább addig ne legyen döglött a link, amíg friss a bejegyzés), mert mindkét korábbit leszedték.

A készitő úgy látszik nem örül a netes reklámnak.
A lassan fél éve publikált Zone Alarm: ForceField reklám hasonlít kísértetiesen a Weezer klippre vagy inkább fordítva?
Nekem a két leszbi csaj tetszett.
- Szeretem ha megmondják kit szerethetek.
- Én már megmondtam.
- Nem te édese hanem a kormány.
Picit röhögtem, mint ha itt is ez lenne. Itt is Republikánusok vannak?
(Bocsi ha nem így volt szó szerint.)
a legjobb a mikróba tett mobil, amiből kijön a szörny
6.339.346 !

Simán meglesz a 8-9 mill. 7 óráig

A Firefoxban pont a kiegészítések a lényeg, mindent meg lehet oldani.
A 3-as meg SQL-ben tárolja az előzményeket, azért lehet olyan könnyen keresni a címsorban - ez a nagy dobás benne.

Viszont a legjobb hogy USB kulcsról is futtatható, vihető bárhova (portableapps.com) - én ezért álltam át.

(Tudom, Opera talán tud ilyet, viszont IE/Maxton nem.)