Skype: egy hónapig ingyen hívhatók a vezetékes számok

A VoIP-szolgáltató új kampánnyal kívánja népszerűsíteni "Unlimited World" csomagját.

Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait. (Magyarország, majdnem az összes uniós ország és az USA is benne van. A teljes listát lásd a képen.)

Nincs is jobb dolog, így a gazdasági világválság közepén, mint ingyen ebédet kapni egy szolgáltatótól. Úgyhogy hívjuk a vezetékeseket, amennyit lehet. Jó szórakozást hozzá.

Címkék: hirdetés skype
2008.10.17. 19:05. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sikeresen megkaptam a vounchert arra a fiókomra, amit nem használok. Remélem másik fiókhoz is lehet használni..
Szlovákia nincs benne... :S

Mindegy...

Amúgysem hívok vezetékes számot. :D
A vounchert valahogy elő lehet idézni hogy kapjak? Vagy csak várok várok és talán szerencsém lesz?
Ez miért olyan nagy szám ? A Skypeout mindig is nagyon drága volt. Ingyenes vezetékes hívás meg most is van a normálisabb VOIP szolgáltatóknál, itt egy jó összefoglaló : betamax-reseller.eu/
jo van a VOIP-nal de 2 percenkent disconnectel, legalabbis 3 eve meg ugyvolt. meg amugy ez sztrem tokjo dolog, skype-ot rengetegen hasznalnak.
én is nagyon várok egy ilyen vouchert, éppen hétfőn kell telefonálnom vonalasra.

bár szerintem az kap ilyet, aki az elmúlt időszakban fogyasztott eleget. az éhenkórászokat még az ingyenebédtől is elküldik.
soha az életbe egy centet nem fizettem a skypenak, és kaptam vouchert, és működik is, úgyhogy nem ettől függ. jó rég óta van accountom, és használom is, az viszont igaz.
Az imént kipróbáltam,2db mobil számot hívtam.2percnél egyik hívás sem tartott tovább,majd a második hívás után megjelent a kiírás,mely szerint az egyenlegem elfogyott.Több hívást már nem tudtam kezdeményezni.
Ez volt a mézesmadzag!Egy beetetés az egész!
www.voipdiscount.com

ennél a szolgáltatónál ez alapban benne van
mindenkinek bátran ajánlom
fütyi ne legyél ekkora fütyi!

"Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait."

és itt most a VEZETÉKES a kulcsszó :D
Én már nagyon régen nem használtam a Skype-ot még is kaptam vouchert. :)
Működik a vezetékes számokra.. és most épp a hívószámkijelzést állítottam be. egy mobil számot adtam meg mintha én lennék az. küldtek sms-ben egy hitelesítő kódot... csak épp a vezetékes számon nem jelent meg hívószám :)

Charlie.. ne is törődj a fixekkel :) csakis a mobilokkal ;)
sziasztok. ezt a vouchert random küldözgeti a skype?

rohadtul jó lenne mert a párom most ment ki usába 3 hétre, és elég macerás kommunikálni. a mobiltelefon 650Ft/perc, msn ilyesmi nem jó az időeltolódás miatt, meg nem tudjuk előre egyeztetni hogy ő mikor fog tudni a programjai között netezni. ezzel a szarral meg ingyen telefonálhatna haza, ha értelmes időben netközelbe jut, és itt nem hajnal 3 van.
@Hurrá Torpedó@Hurrá Torpedo

es akkor miert nem fizetsz elo skypeout-ra? en mar egy eve ezzel tartom a kapcsolatot masorszagban levo rokonokkalal, es semmi panaszom rea. ha parod usa-ban van, akkor civilizalt orszag reven paypal-on, vagy valami debit card-on keresztul siman ra tud tenni egy epszilonnyi dollart a skype account-jara, aztan meglatjatok, hogy megeri-e. mobil igy is draga lesz, viszont vezetekes nem, megeri szerintem.
a dupla cimzesert elnezest, keso van mar, es sok bor lefolyt a dunan. is.
Ez nem csak voucher formában működik, hanem elő is lehet fizetni rá. A belföldi ingyen-vezetékes hívós előfizu 3€ havonta.
A munkám miatt elég sokszor hívok vezetékes számot, engem ez a havi (jelenleg) 700Ft nem vág földhöz. Mivel a cégnél van wlan hálózat, a mobilommal is tudom használni (Nokia E51 + fring). Most jön a poén:
Mivel volt 10€ kreditem, egyből ebből vonták le, de ez mellett elküldtem nekik a pénzt, ami nem jelent meg az én kreditemen. Megjött ugyan a visszaigazolás, hosszas tárgyalás után annyiban maradtunk, hogy a következő havi előfizunál jóváírják.
NEGATÍVUM: minden nyelven van ügyintézés, csak magyarul nincs, továbbá nem lehet "hús-vér" ügyintézővel közvetlenül kommunikálni e-mail-ben sem, csak ígéretet küld a bot, hogy 3 napon belül válaszolnak.
Sziasztok!

én is kapta, :)))

1. régi user vagyok
2. soha nem fizettem elő pénzért
3. aktivan használom.
csak így tovább.

ui. kedvencem az "on-line" szám :)
Beetetés az egész. Ezer éve van skype fenn, rendszeresen fizetek elő a szolgáltatásukra, nekem bezzeg nem küldenek.. :((( Miért van az, hogy valaki kap csak úgy ezzel bejön egy nagy kampány hogy "ingyenesen lehet telefonálni" kurva jó meg a cikkek, és a végén meg kiderül, hogy alapba fizetős az egész (ha jól láttam 5$ per hó. Kamu, átverés, csalás.
Én még kb 3 éve regisztráltam, kb 1 honapig használtam. 1 hónapja beléptem 5 percre és most kaptam voucher-t...
Én úgy látom, hogy ÉPPEN AZOK KAPNAK, akik nem fizettek eddig semmit (mondjuk valahol érthető, de azért mégis). Legalábbis én rendszeresen fizetek a Skype-nak, és nem kaptam még vouchert :)
Jó kis ajánlat, majd egyszer csak a telefonvonalak is a válság áldozatává válnak.
Fughet ez a kaptam/nem kaptam vouchert dolog attol, hogy engedelyezve van-e a skype-account-on a reklamszeru megkereses a skype reszerol?
A Klip.hu volt a legjobb (ameddig meg nem szűnt), mert ott utólag a T-com számlával együtt lehetett rendezni a voip hívások árát.
Egyébként mi az a voucher? E-mailben küldik? Én nem kaptam semmit, igaz nem is használom túl sűrűn a skype-ot (nincs kivel beszélnem rajta).
akkor sem hívnék vezetékest ha fizetnének érte :) de csak azért mert senkit sem érek el ott
És ha nem tudtam mi az és pikk-pakk gyorsan töröltem mint egy spamot? Így jártam?