Olasz és spanyol városokkal bővült a Google Street View

Aki még nem látta a Sagrada Famíliát, Michelangelo Dávid-szobrát vagy a Trevi-kutat, az mostantól virtuálisan szétnézhet ezeken az európai helyeken, mielőtt végleg elhatározza magát az utazásra.

A Google ugyanis bővítette az elmúlt napokban térképalkalmazása utcaszintű panorámanézetét: új Firenze, Milánó, Róma, és a Comói-tó környéke. Spanyolországban pedig Barcelona, Madrid, Sevilla és Valencia utcáin tehetünk virtuális sétákat.


View Larger Map

Eddig ugye csak francia városokra (Lille, Lyon, Marseille, Nizza, Párizs, Toulouse és a Tour útvonalára) voltak a Google-nak utcaszintű európai panorámaképei. Várhatóan hamarosan jönnek a brit és német városok, vagy ugye például Bukarest is.

Nyilván nemsokára lesz olyan blog, mely az európai panorámaképeken keresi majd a fura, érdekes jeleneteket. Mint például ez a madridi tüntetés, az Atochán.

Címkék: google térképalkalmazások google maps street view
2008.10.30. 17:37. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És az Atocha-s képen egy busz araszol a bal oldalon, egy Budapest reklámmal a hátulján... Lol.
Content related advertisement... ;]
Ebben a firenzei tömegben jól látszik, hogy a személyiségi jogok védelme érdekében sikerül mindazok arcát kitakarni, akiken nincs szemüveg, kalap, nem tartanak fényképezőgépet maguk előtt, és nagyjából pont a kamerába néznek. A többiek személyiségi jogai most technikai okokból háttérbe szorultak.
a spanyol tüntetésen tolong a tömegben egy busz, hátulján egy Budapest-reklámmal. :)
A Dávid-szobor a Firenzei Egyetem Múzeumában van, az utcán egy másolat áll :)