Újabb egy hónap ingyenes vezetékes hívás a Skype-tól

A napokban szórja ki a Skype a felhasználóknak azt a vouchert, melynek segítségével egy hónapig ingyen lehet hívni Skype-ról vezetékes telefonszámokat, valamint a mobil hívások is kedvezményesek. A Skype az Unlimited World nevű csomagját reklámozza a kedvezménnyel. Úgyhogy akit érint, nézze meg a mailboxában a spam mappát, hátha már beesett a promókód. Nem minthogyha elképesztően sok vezetékes számot hívnék, de el tudom képzelni, hogy van, aki örömmel használná ezt a kedvezményt. Nekik jó telefonálgatást. Nekünk meg jó Skype-to-Skype hívásokat.

Címkék: voip ingyen skype
2009.07.03. 19:32. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez mind tökjó, csak nyitnák meg az apit normálisan, a hivatalos kliensen kívül lehessen egyszerűbb, testreszabhatóbb, JOBB klienst választani. Mert ami van, az mind igényli az offisöl clientet.