Fontos nemzetközi díjat nyert a Prezi.com alapítója

Magyar győztese is van a rangosnak számító World Technology Award idei fordulójának. Usman Haque brit dizájner mellett a Prezi.com társalapítóját-vezető dizánerét, Somlai-Fischer Ádámot is díjazta a szakmai zsűri a művészet kategóriában. (Közben a Prezi blogjában is megjelent a hír. Eszerint a két dizájner az új technológiákat, interaktivitást ötvöző építészeti kísérletei miatt kapta a díjat.)

A kommunikációs technológia kategóriában idén a YouTube vitte el a pálmát. A díjazottak közt van Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója is, aki a cég marketing-kommunikációjáért kapott elismerést.

Címkék: magyar verseny startup prezi.com
2009.07.17. 19:54. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hát kipróbáltam újra nekem most sem jött be, képi világa sem fogott meg
de azért gratula a díjhoz (vmit csak ér)
Gratulálok a Prezi-nek és Ádámnak is!
Én használom a cuccot, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy hátránya van. Mégpedig az, hogy a használat után a böngészőben is lenyomott gombbal akarok scrollozni :)
Usman Haque és Ádám (aki egyébként Szabolcs, és nem mellesleg a Kitchen Budapest alapító-vezetője) nem is a Preziért kapta a díjat, hanem művészeti munkásságukért, konkrétan ezért: house.propositions.org.uk/

szerintem ez nagy szó.

ja, és Lawrence Lessig (a creative commons alapítója) volt egy másik díjazott.
@bla: szerintem meg akkor ez a bejegyzés egy durva csúsztatás, mert eléggé úgy jön le, hogy a prezi.com-ért kapta a díjat

gratulált is mindenki hozzá, pedig szó sincs a prezi.com-ról
@GYUSZI BACSI: akkor meg szerencse h a postban sehol nem allitom h a prezicom miatt kapta volna. a hir az, h egy magyar csavot jutalmaztak muveszeti munkassagaert, aki nem mellesleg a prezicom tarsalapitoja es fo dizajnere is.
a nevét javítsd már ki legalább a postban, gábor
@geritwo: Mentségül a KIBU honlapján ez áll: "Szabolcs (angolul gyakran Adam)"