Lezárult a Goldenblog, megvan a nyertesek listája

Az idei Goldenblogot természetesen megint nagyon sok szakmai és érzelmi alapú vita övezte. Különösképpen igaz ez a mainstream és a fotóblog kategóriák végeredményére. 

Grat a nyerteseknek!

Érdemes megfigyelni a mainstream kategória élbolyában a politika túltengését, valamint a győztesek listájában a blog.hu-s blogok erőfölényét. (Lásd még: az indexcímlapos dilemmát.)

És akkor a kommentekben - a gratulációt követően - lehet értékelni az idei felhozatalt...

Címkék: blogok magyar bloggerek verseny goldenblog
2009.08.19. 14:12. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örülök, h megcsíptem az IT 7.et.
A díjátadón találkozunk mindnekivel, remélem.

Ott is promózni fogom a Mesterlogikát a blogomon :)
Hát jha, mit is mondhatnék. 10-ből 7 kategóriaelső bizony blog.hu-s... Bár a Szleng, Buhera meg Ingrid megérdemelték tényleg, de pl a gólyák, hát az gyász, nna mindegy ilyet nem szabad, a jószomszédi kapcsolatokat kell gyűjteni nem kritizálni:) grat mindenkinek:D
Gratula a győzteseknek. Elsőre feljutottunk a hír kategória listájára, a következőre remélem még jobbak leszünk.
Részemről komplex kategória, 4. hely, teljes elégedettség és köszönet mindenkinek, győzteseknek mohó gratula.
A győzteseknek gratulálok. Különösen a vastagbőrnek. blog.hu-s blogok erőfölénye? azért ez kicsit nagyképűen hangzik. rengeteg jó blog van ami nem a blog.hu alatt fut. Sőt, rengeteg jó blog.hu-s blog is van, amiről nem is tudunk. Persze gondolom nem véletelenül, hiszen nem generálják a PI-t. Kis látogatottságú, érdekes blogokból pedig nem tudna megélni a szolgáltató. Ilyen az üzlet.
@Slanger: miert, szerinted a nagy pi-generalo blogokbol meg tud elni? mondd el a titkot, lecci.
@sztahanov:

hát azért generáljuk a PI-t, nem?

Index.hu [»]

2009.08.18
1 217 769 látogatás
489 910 látogató
10 766 486 PI

Blog.hu [»]

2009.08.18
410 479
255 674
1 246 618

(www.webaudit.hu/)

Tegnap pl. a blog.hu az Index.hu látogatásnak 1/3-át hozta.

És ugye ez "csak" blogok....
Amúgy gratulálok minden győztesnek és résztvevőnek. Csak így tovább, bloggerek ... xd

Jövő csütörtökön meg iszunk egyet (vagy hármat is)
@sztahanov: gondolom csak poénból lett kitalálva például a "kétpúpú teve" is.
@Slanger:

nem, a kétpúpú teve működik, egyok PI a blog-hu-é, a másik PI a bloggeré.
Vagyis pl. tegnapra 600 000 PI-t "adtak" blog-ok az Index-nek reklámfelületként.
vagy mondjuk azért a blog.hu-sok vannak többségben, mert aki máshova ír/mást olvas, annak kimarad az életéből a goldenblog, vagy pusztán lesz.rja magasról az egész szavazósdit
Gratula mindenkinek! En elegedett vagyok a Zskategoria masodik helyevel, foleg hogy alapvetoen reteg temarol beszelunk. Kulon kiemelnem meg Tiborut a Konteo,a Csurtus es a Lemil blog szerzojet. A blog.hu legtermekenyebb iroja. A Vastagbor is abszolut megerdemelte az elso helyet. Rajtuk kivul a Szleng es a Zolivagyok tartozik a kedvenceim koze.

Kellenek az ilyen Goldenblog jellegu versenyek. A sok szavazat szam is arra utal, hogy egyre tobben figyelnek ra es olvasnak blogokat.
Zolinak ezzel a szívvel gratulálnék! :D
@LOOOVE: inkább tedd meg a kedvemért, hogy egyszer írsz egy olyan hozzászólást, ami nem főoldalon lévő blogos bejegyzést kommentál, és nem felkiáltójelek vannak a mondatok végén.
@zero: nem kell, úgysincs itt senki :D
csodálom, hogy nem valamely nézett közösségi blog nyert
Gratulálunk a blog.hu-s blogoknak, ez igen szép volt fiúk! Sajnáljuk és elgondolkozunk rajta, h mi miért nem futottunk jól. Remélem, ősszel tudunk javitani magunkon. Blogter
gratulálok a goldenblog győzteseinek, bizonyos kategóriákban nagyon erős volt a mezőny. sok blogot megismerhettünk a verseny kapcsán.
@zero: Az index.hu-ról mennek át a blog.hu-ra és nem fordítva! Nagyon vastag a bőr már... Ne legyél már ilyen dark! Egy nagy PI-ű blogból pedig meg lehet élni.
@LOOOVE:

szerintem meg nem lehet megélni ...
@Slanger: nem feltétlen tolonganak most elöl a blog.hu-s blogok. Vegyük példának a tanácsadó kategóriát: ott az első négy saját domain-es, semmi közük a blog.hu-hoz. Pedig azért tanácsadó blog.hu-s blog elég sok van, amik nem mondhatóak rossznak.

Szó mi szó: ügyes volt mindenki. Aki bekerült valamelyik listába, az már büszke lehet magára. :)
@zero: persze, a blog.hu nezett, de abbol meg nem lesz penz, arra utaltam.
@Slanger: hosszutavra lett kitalalva. De a jelenrol beszeltem.
@sztahanov:

ez igaz :))
de remélem a blog.hu egyre elfogadottabb lesz, és majd sikerül rá reklámot szervezni ... szerintem a napi 1,2 millió PI már tekintélyes, még ha csak a fele PI a tietek ...
Gratulálunk a nyerteseknek!
Hol lehet látni a nevezetteket sorrendben?