Mindenkinek kellemes és nyugodalmas hétindítót!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a séma (persze primitívebben) engem arra emlékeztet amikor van egy henger és azon bütykök, és azok szólaltatják meg a különböző hangon rezgő fémlapocskákat. nemtom mi a neve pedig régen tudtam... hiába a kor. :P
Ez király. Tényleg, mint egy zenedoboz. :D
@tóbiás: Meg 15 éve így néz ki kb. minden komoly zenei szoftver MIDI editor része, ez is az, csak szépen ki van színezve és egymás alá van rakva a különböző hangszercsoportokhoz tartozó MIDI-kotta. De jól néz ki, az szent igaz. :)
Nagyon poénos, tetszik. Adtam is rá 5 csillagot. :D
@Toymao: midi-be nem vagyok otthon, de roppant érdekes, hogy a zene grafikusan van ábrázolva. Tényleg ötletes. Azt hiszem a midi-vel csak a mobilom miatt találkoztam anno. :) Persze ma már más formátum a nyerő talán wav illetve mp3.
aztaaa...! a teljes partitúra... valahogy pont így képzeltem el régebben amikor ilyet hallgattam:)
@O'Seamus:
Nem késtél le semmiről :), megtalálható, letölthető (midiben, persze), kinyomtatható, olvasható.
(Középsuliban "picit" más kategória voltam zeneileg, mint a többiek, viszont hogy ne csesszem szét az énekórákat, rendszeresen megkaptam a partitúrákat és azokat olvasgattam zenehallgatás közben, így béke volt óra alatt... :)