Debreczeni Zita felébredt - avagy magyar celebfigyelés a Twitteren

Közel harminc magyar híresség twitteres aktivitását monitorozza a Celebstalk.hu nevű magyar szájt. A rangosorolásból az is kiderül, hogy a legtöbben Papp Timit olvassák. Őt követi Zimány Linda, A bronzérmes magyar celeb pedig Winkler Róbert. A legaktívabb magyar celeb a Twitteren minden bizonnyal Brunner Zsolt, aki eddig több mint 1400-szor csiripelt.

Címkék: magyar bulvár mashup twitter
2009.10.08. 11:27. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon köszönjük a tájékoztatást.
Ha Winkleren kívül tudnám kik ezek biztosan segítene.
Atyaég, kik ezek? :D
És mé' kell magyar cölöbnek inglisül csiripelni? Trendi?
mar nemazert, de a Zita 3 honapja twittelt utoljara.

akkor a post cimet meg kene magyarazni.

celebstalk.hu/DebreczeniZita
Zita azóta egyfolytában ébren van :)
a legjobban zimány lindán lehet röhögni. ő kegyetlenül szánalmas tud néha lenni. 1-2 twittje körbejárta már a magyar hálót. gondolom azthitte vele nevetünk, közben meg rajta.
brunner eleinte nem használta másra a twittert csak arra, hogy most eszek, most iszok, ásítottam satöbbi. most már azért más.

papp timit (ő ki????) 184en követik, winkler robit 1078-an. akkor ez most milyen lista és miért csak bronzérmes? azért mert azon a bizonyos weboldalon annyian klikkeltek rá. a rangsorolás azt veszi figyelembe. szóval kicsit félreérthető ez a cikk. (direkt nem azt írtam, hogy félrevezető)
Ezek amúgy mennyire biztosak, a Celebstalk ellenőrizte őket? Mert a Twitteren emlékeim szerint (most éppen le van dögölve félig) egyiküknek sincs Verified Account plecsnije. A többségük hiteles, vagy az oldaluk, ismerőseik (kis ország, kevés lépésre vannak a celebek) hitelesítik őket, de szerintem @DebreczeniZita tutira fake account azzal a két haszontalan csirippel, ráadásul az oldala sem erősíti meg.

Zimányon én is jókat röhögök, azért követem. Egyébként amikor követni kezdtem, szerintem tuti nem ő tolta, harmadik személyben írt róla egy életét dokumentáló, általa a jelek szerint elfogadott és támogatott, de nem kommersz rajongói blog (most is ez van nála linkelve, de most a hivatalos oldala nem él, talán csak ezért), aztán valószínűleg átvette, és elkezdte ő írni. Vagy nem.

@[imi]: Papp Timi valami koreográfus, aki sok celebet ismer. Szerintem Angelday avatta celebbé, akkor kezdtük el sokan követni, amikor ment a verseny, és Angelday buzdította a követőit, hogy kövessenek celebeket, legyen magyar @APlusK.
ja emlékszem már, akkoriban követtem @angeldayt. aztán meg elkezdte közvetíteni a teniszt...