Névcímke a Facebookon

Már a magyar felhasználóknak is elérhető a Facebook új funkciója, melynek segítségével könnyedén lehet linkelni ismerőseink adatlapjára. A művelet egyszerű. A publisherbe begépelünk egy "@"-t, majd elkezdjük beírni az ismerős nevét. A Facebook a kiválasztott nevet automatikusan linkké alakítja. (A funkció a kommentmezőben egyelőre nem működik.)

A Facebook ezzel újabb Twitter-funkciót honosított. A jövőben tehát érdemes lesz még jobban figyelni a Twitter fejlődését, ha a Facebook lehetséges fejlődési irányairól akarunk többet megtudni.

Címkék: facebook címkézés
2009.10.13. 01:08. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezzel az egésszel az a legnagyobb baj, hogy (nekem) baromira nem müxik a twitter-fb integráció. Az fb-re nem akarom az összes twítemet kinyomni, mert az teleszemetelné, így inkább a fb-ről tölteném fel a twittert.

A fb-n beírt üziket viszont nem tudom kitenni a twitterre, és ez zavaró. (átmenetileg twitterfeed lesz a nyerő, de ez azért gyermeteg)
hm. Twitteresedik a Facebook, facebookosodik az iWiW, tehát twitteresedik az iWiW.
A Twitter-FB-GoogleReader egymástól "veszi át" az ötleteket. Illetve inkább így tűnik. Ha valaki ilyen jellegű szolgáltatást fejleszt, nyilván hasonló jellegű megoldások jutnak eszükbe a fejlesztőknek párhuzamosan csak más-más időben hozzák ki.
@numen: Ezt mi is tanultuk 7. osztályban :)
"A jövőben tehát érdemes lesz még jobban figyelni a Twitter fejlődését,.."

ez ám a burkolt beszólás a fb-nak... :D
Tényleg nem akarok beszólni, de ez a fícsör másfél hónapja él már...
Érdekes, mert nekem meg még mindig nem...
@wombatman: igen, tudjuk. irtunk is rola anno. de a magyar felhasznalok eddig nemigen talalkoztak ossze vele.