Beharangozó: Meetup mobil webbel, Turulcsirippel és új magyar játékkal

A szokásos időpontban, szerdán, azaz ma este 7-től ismét Meetup a Dürer termében, jó melegben. Íme a line-up: 

Szelei-Kis Gergely (Avatar Creations): A Perpetuum világa
Mit tud újítani 2009-ben egy kis magyar cég a napról napra növekvő nemzetközi MMO-piacon? Technikai megoldások és koncepcionális újdonságok egy nemsokára megjelenő magyar játékból.

Velvárt András (response.hu): Gyors prototípus-készítés Expression Blenddel
Az Expression Blendbe épített Sketchflow az interaktív prototípusok készítését segíti, legyen szó Silverlight, WPF, desktop, web vagy akár IPhone alkalmazásról.

Tóth Benedek: Turulcsirip technikai szemszögből
Hogyan lehet szinkron kommunikációs hatást kelteni, erre látszólag teljesen alkalmatlan eszközökkel? IPC, process forking, events csumpi lamp alatt.

Török Gábor (WebMa): Escape-Meta-Alt-Control-Shift
Webböngésző, levelező, IDE, határidőnapló, zenelejátszó, tetrisz vagy op'rendszer? Egyik sem: text editor, ami tényleg programozható.

Dervarics Gergely: Meghalt a mobil web, éljen a mobil web!
Mit jelent a mobil internet, és miként változott az elmúlt időben? Pár érdekes adat a hazai mobil web felhasználóiról, szokásaikról.

A belépő 700 HUF. És ugyancsak ide lehet hozni a webisztános mikuláscsomagba való szóróajándékaitokat is.

Címkék: magyar startup beharangozó meetup
2009.11.04. 14:55. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a Török Gábor-féle előadás kicsit kilóg a sorból a "New Technology Meetup" tematikájából, elvégre egy több, mint 30 éve fejlesztett eszközről van szó. :D

Kíváncsi lennék, a magyar fejlesztőközösség hány százaléka használ Emacs-ot a mindennapi munkájában. Webisztán kommentelők? :)
@agyvihar: en pl azert szeretem a meetupot, mert neha olyan technologiakrol van szo, amiket mar senki nem hasznal. egyes embereknek viszont maga az elet tovabbra is. #becausewecan