Stockfresh: itt a Dream új stockfotó szolgáltatása

A két sikeres online képügynökség eladását követően újabb webes szolgáltatást indít a Dream Csoport. A Stockfresh egy olyan online képügynökség, mely megfizethető áron (néhány dollárért) kínál profi stockfotókat és grafikákat.

A modell tehát az, hogy a szájton egyszerűen és könnyedén lehet minőségi képanyagok közt válogatni és vásárolni. Az árképzés és a szájt használhatósága arra enged következtetni, hogy ezúttal tényleg szélesebb felhasználóbázist célzott be a Dream: a Stockfresh alkalmas arra, hogy például a bloggerek egyszerűen tudjanak minőségi grafikákat, fotókat keresgélni és vásárolni blogjuk sablonjához.

A Dream hozzáteszi, hogy az oldal koncepciójához az is hozzátartozik, hogy a fotósoknak kiemelkedően magas tiszteletdíjat fizet a Stockfresh. Amennyire néztem, egy 4090x5450 pixel felbontású stockfotót például kb 18-20 dollárért lehet megvásárolni. De vannak havi előfizetéses csomagok is. A szájt súgója szerint a stockfotósok minden képletöltés után legalább 50 százalék részesedést kapnak. Vagyis letöltésenként akár 9-10 dollárt is kereshetnek.

Címkék: dream stockfresh
2010.06.02. 13:25. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon királyság! Én az sxc.h-t 100 éve használom.
Majd ezt is eladják pár száz M.-ért :)
jó! mondjuk nekem elég az sxc.
Ügyes lehetett a sxc/stockxpert értékesítése ha nem zárta ki h a dream ugyanezen a területen folytassa.
@Könyvelő Mo - erre gondoltam én is :) Felépítik újra, talán mégjobb lesz.
hehe:) én úgy hallottam, hogy igazából egyik napról a másikra megette a Jupitert a Getty, aki kb. "nem is tudott" arról, hogy az sxc/stockxpert is a saját kezébe került.. aztán nem törődve semmivel (azzal se, hogy a dream ügyvezetőként jelen volt a saját szájtjainál) átvették az irányítást.. lásd átmigrálták a rendszert a saját szervereikre..