És akkor egy újabb közösségi vásárlós szájt: DreamDeal

Esküszöm, nem tudom, hogy mi lelte a magyar fejlesztőket, de ez már sorban a sokadig közösségi kedvezményes-vásárlós szájt. Kezdetben vala a VeddVelem, a Kupontár, majd a BónuszBrigád és a Startlap Kupon... Most pedig egy újabb versenyző érkezett a semmiből 4 fősre duzzad piacra: DreamDeal néven.

A fejlesztők egy promovideót is összedobtak, mely a szájtról magáról nem árul el valami sokat. Talán nem is ez a célja, hanem hogy hangulatot, érzést, élményvilágot közvetítsen. Popcornt a kézbe, play: 

Magáról a szájtról sok újat nem lehet mondani. Nagyjából pont ugyanúgy működik, mint a többi hasonló: meghirdetnek egy kedvezményt, és ha elegendő számú ember jelentkezik, akkor ők meg is kapják kedvezményes áron a terméket.

Két dologban lehetünk csak biztosak. Ezen szájtok közül a többségnek nem lesz meg soha a 10+ ezer heti egyedi látogatója. A másik meg, hogy lassan nem ártana egy olyan mashupot összehozni, ami a magyar közösségi vásárlós szájtok aktuális kedvezményeit monitorozza.

Izgatottan várom, hogy jövő héten ki jelentkezik újabb Groupon-klónnal.

Címkék: közösségi vásárlás dreamdeal
2010.09.16. 17:43. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és majd szépen sorra dőlnek be jól.
a cikk apropóján újra végigfutottam a kínálatot: szimpatikus h a veddvelemnél jelzett "RSS jó lenne" javaslatra máris reagáltak...
Talán nem árulok el nagy titkot, de heteken belül maga a Groupon fog jelentkezni a saját lokalizált mashupjával, a kuponvilag.hu-val.
a kuponvilag.hu az axel springeré viszont a grouponvilag.hu még szabad ;)
Fura, hogy mindenki kb. egy időben jött ki a klónjával.
a termékpalettán kéne még gyúrni, no meg talán kb 1-2 ilyen oldalnak van esélye a magyar piacon
Hivatalos: A Cylex is jelentkezik hasonló szolgáltatással
A Kupon Vilag mar itt van es talan nemsokara kezdenek! Kivancsi leszek, melyik marad talpon! melyik fog valami ujat hozni vegre....
Még nincs vége, van már egy aggregátor is: www.mindenkupon.com/ :) Ráadásul a facebook oldalukon azt írják, hogy már hat ilyen kuponos site van. És akkor még ugye jön hetediknek a Groupon. Őrület.