Beharangozó: Angry Birds Day flashmob szombaton, a Nyugatinál!

A Roviónál nyilván nem kalkulálták bele, hogy Magyarországon a december 11-e munkanap. Ettől függetlenül most szombaton, 13:30-kor a Nyugati téren, az óra alatt gyülekezünk, hogy 14 órától együtt játsszunk a világ összes Angry Birds-rajongójával. Akik rákattantak már a játékra (vagy csak tervezik), és van 1 szabad órájuk, azok jöjjenek a Nyugati térre, az óra alá.

A Roviótól még egy kis meglepetést is kapunk, ha minden igaz. Ha időben megérkezik a csomag, akkor egy nagyszerű együttmulatozás lesz a program. Ha nem, akkor pedig spontán fogunk Angry Birds-szel játszani mobilokon, táblagépeken, a verőfényes téli-déli Nyugati téren. Szóval odaérkezéskor egyszerűen Angry Birds indít, hangerő bekapcs, és lehet nyomni a legnehezebb pályákat - Seasons, Halloween, normál.. tök mindegy. Aztán majd megnézzük, ki hol áll fél3-kor a pontgyűjtésben.

Aki jönne az eseményre, itt jelentkezzen.

Címkék: magyar flashmob nyugati tér rovio angry birds angry birds day
2010.12.10. 16:38. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajna képzésen leszek éppen, de Nektek jó szórakozást! Azért majd terjesztem : )
already subscribed.
mi tobb device-al is megyunk:)
:) Szóltam egy barátomnak is még, megyünk 1 körül. Cut the Rope party is lehetne, az is annyira jóó!! :)
Verőfényes napsütés helyett havazás lesz, de talán így még hangulatosabb egy flashmob :)
Hm, én tökre elmennék egy ilyenre, de hideg is lesz, munka is lesz, viszont ha sikeres és fun, akkor mi gátol meg minket, hogy szervezzünk egy spontán hungarian angry bird dayt, valami fedett&fűtött helyen.

ugyanitt iphone vs. android deathmeccs is lehetne :-)