123. Facebook statisztika / vizualizáció / prezentáció

A tanulság ebben is ugyanaz: a Facebookot tényleg rohadt sokan használják. Ennyi.

Ha már statok. Egy kis matekolás a General Médiától (MyVIP): 

"...a 2009-ben elkönyvelhetett 3,1 milliárd forintos bevételt tavaly közel 39 százalékkal tudta felülmúlni, ez csoportszinten 4,3 milliárd forintot jelent." (forrás)

"...Mi ennek ellenére tudtuk csoportszintű bevételeinket több mint 60 százalékkal, közel 2,5 milliárd forintra növelni." (forrás)

Címkék: stat myvip facebook generál média
2011.02.22. 13:20. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felvehetnének egy embert a Generál Médiánál, aki átnézni a sajtóközleményeiket, mielőtt kiküldik. A két szám közül a nagyobbik lesz a csoportszintű árbevétel szerintem, mert egyes oldalaikat (pl. biztositok.hu) külön cégbe szervezték.
A Duna House kiszállt az ingatlan.com oldalról, helyette a General Medias oldalt preferálja... mindenesetre érdekes történések, és érdekes lenne az is, ha független és szakértő elemző megírná majd a tapasztalatait... bár ez utóbbi nemigen várható.
Ani: Ez külön postot érne, hogy mit jelent a DH kivonulása az ingatlan.com-ról és milyen hatalma is van az ingatlan értékesítésben.
Elég nagy szarban vannak az üzletkötők, mert azóta alig csörög a telefonjuk.
A két stat között az lehet a különbség, hogy az első a listaáras költéseket összessíti (régi ADEX), a másik pedig a cégnél vagy cégcsoportnál megjelent árbevételt.

A Duna House-os dolgot nem tudtam, több, mint érdekes. Ha a deal exkluzív, akkor a többi ingatlanos site-on sincs ott, nem csak az ingatlan.com-on...
Ez olyan mint amikor Orwell 1984-ében csökkentették a fejadagot 25-ről 20-ra, az jelent meg az újságban, hogy fantasztikus emelés 15-ről 20-ra.
nem exkluziv a DunaH-GeneralMedia kapcsolat, az ingatlanbazar, stb. oldalakon is jelen van a DH, csak az ingatlan.comról vonult ki, összevesztek a licitrendszeren.