Jönnek a Rejtő-képregények iPadre

Az imént kaptam meg a Képes Kiadó aktuális hítlevelét, melyben örömmel tájékoztatnak, hogy megjelent a 14 karátos autó iPad-kiadása. Az alkalmazás nagyjából 800 forintba kerül, és pont azt tartalmazza, amit a nyomtatott képregényváltozat. Lehet lapozgatni a 14 karátos autót. Ennyi.

Akár el is lehetnénk keseredve, hiszen PÉNZT fizettünk egy alkalmazásért, ami semmi mást nem tud, mint képekként megmutatja a print kiadást. Csakhogy van itt egy másik szempont: a kontent ebben az esetben annyira jó, hogy részemről egy pillanatig nem sajnálok rá 3 eurót. Jó tartalomnak nem kell a csilivili.

Címkék: képes kiadó ipad 14 karátos autó rejtő képregények korcsmáros pál
2011.05.20. 17:03. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talán én vagyok buta, de valamit nem értek. Agy applikáció kifejlesztése iOs-re és engedélyeztetése az App Store-ban nem olcsó mulatság - pénz is, idő is. És a célpont értelemszerűen csak egy iPad lehet.

Sokkal kevesebb pénzből mondjuk ePub-ot vagy Adobe DRM-es PDF-et lehetne csinálni, és akkor az összes többi tablet és e-könyv-olvasó és (feltételezem) még az iPad is értékesítési célpont lehetne.

Nem érte volna meg jobban az egyszerűbb megoldás?
az összes Rejtő regény letölthető pdf formában INGYEN.
800ért megveszem rendesen olasható kiadásban-papíron, nem fogom a szemem roncsolni ezzel a szarral. Ipad nem ebook reader akármit is akartok
Néhány ilyen alkalmazás jöhetne csak úgy szimplán pc-re/laptopra is.
@weasel: hja, arról nem is beszélve, hogy egy appot hogy lehet szépen collectionbe rendezni? Utálom amikor filmet vagy képregényt appba csomagolnak, a legalja.
Gondolom kb annyiból áll az elkészítése, hogy egy keretrendszerbe betöltik a pdf-et (jpeget, bármit), ami aztán generál egy egyszerű appot és már mehet is az engedélyeztetés. Kár volt.