Az internet és a popkultúra első randija 1995-ből

Mostanában kevesebb itt a post, ennek elsősorban az az oka, hogy két érdekes és számomra fontos projekten is dolgozom egyszerre. Amint lehet, részletesebben is beszámolok ezekről. Addig is itt egy videó, ami ma jött szembe velem a feedolvasóban. 

Nem tudom, melyik részt szeressem jobban. Amikor Billy Corgan apokaliptikus, vagy amikor Jacko a monitort, mint jósgömböt bámulja - épp, mint két évvel később Horn Gyula az Internettóban - s válaszolgat a "simulchat"-en érkező tweetekre (!). Vagy amikor a hajas Moby tök jól összefoglalja az internet létjogosultságát, és egy pillanattal később már David Bowie-ról tudjuk meg, hogy ő már 95-ben hulladéknak tartotta az egész internet dolgot. Sandra Bullock korai, Baywatch-témázott laptopja pedig egyszerűen szívet melengetően bájos.

Címkék: internet 1995 popkultúra 1995 mtv 1995
2011.07.29. 23:22. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem:
Hajas Moby
Childpornos Time cimlap
szinte "babaarcu" Ozzy Osbourne

Reg nemlatott user interfacek, durva flash minden masodperce
"Of course there is a lot of sex online. Welcome to the human race." :D