Webisztán Mikulás Party 2011

Idén (immár gyakorló apukaként) eggyel azért nehezebben vettem rá magam az éves geek buli megszervezésére. Végül azért sikerült. Úgyhogy ha minden jól megy, jövő héten (valószínűleg csütörtökön) megint lesz Webisztán Mikulás Party. 

A szokásos ajándékcsomagos felajánlásokat emailben egyeztessük. Online céges vagy startupos apróságok, szóróanyagok jöhetnek. Meg persze ha van jó ötlet, azokat is küldjék el a cégek, startupok, magánszemélyek. Email változatlan: webisztan gmail. Részletek később.

(Az önfeledt társalgás, bulizás, táncolás mellett idén fontos szerepet kap a karrier is. Úgyhogy az aktív álláskereső programozókat, dizájnereket, menedzsereket külön nagy szeretettel várjuk. Meg persze az állásajánló cégek képviselőit is. Jelszó: mindenkinek kezdődjön egy kicsit reménytelibben 2012! Részletek ezzel kapcsolatban is később.)

Címkék: webisztán mikulás party
2011.11.29. 23:07. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.