Karácsonyi online filmek, zenék, appok

Az iTunes Store-ba már kikerültek a karácsonyi filmek, amiket rendelni, vásárolni lehet. Nem árt, ha észben tartjuk. Sosem lehet tudni, hogy mikor lesz a következő hetekben elengedhetetlen szükségünk egy jó kis Reszkessetek betörők-re vagy társaikra. 

A Dragontape is jelentkezett karácsonyi alkalmazással. Az Xmas Stereo egy karácsonyi playlistet tartalmaz. Nem mondom, hogy feltétlenül megér 2 dollárt, de ha valaki elfelejtette bekészíteni a karácsonyi zenéit, annak utolsó pillanatban ez is jó választás lesz. Főleg, ha iPad vagy iPhone is van a karácsonyfa alatt. 

Android Marketben folyamatosak az akciózások. Érdemes nézegetni az aktuális ajánlatokat. Néhány forintért egész jó app készletet lehet összeállítani így év végére. 

Ugyancsak említésre méltó az App Store "12 Days" karácsonyi alkalmazása. Karácsony első napjától kezdődően naponta egy ingyen zenét, videoklipet vagy alkalmazást kap ajándékba, aki telepíti ezt az alkalmazást. 

Címkék: dragontape karácsony 2011 12 days ipad app xmas stereo
2011.12.11. 17:15. írta: hírbehozó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem az első naptól vannak a 12 days-es ingyenességek, hanem 26-ától.